Innovatie in de medische wereld is in volle ontwikkeling. Dankzij geavanceerde technieken is diagnostiek van allerlei ziekten sterK verbeterd. Ook wordt technologie steeds vaker toegepast voor het behandelen van diverse aandoeningen. Op vrijdag 13 maart organiseert Sanitas Jong een lezing over innovatie in de medische wereld. Het doel van deze avond is studenten te inspireren om bij te dragen voor het verder ontwikkelen van technieken op medisch vlak. Onze gastsprekers op deze avond zijn: Dr. I. Dapena,    oogchirurg van het Netherlands Institute of Innovative Ocular Surgery te Rotterdam. Zij zal vertellen over de innovatieve ontwikkelingen rondom hoornvliestransplantatie en de toepassing ervan.
Prof. Dr. Y. Temel, Neurochirurg en Hoogleraar Neurochirurgie en Neurowetenschappen uit Maastricht, gaat spreken over de toepassing van Deep Brain Stimulation bij neurologische aandoeningen. Tijdens de pauze en aan het eind is het mogelijk om onder het genot van een drankje vragen te stellen aan de gastsprekers. Toegang gratis, wel aanmelden. Zie flyer voor exacte programma.

Tot dan!

13 MAART
18:30
Collegezaal 1